Verbinden met de Natuur

Heb jij zo'n diep verlangen waar je je een heel jaar voor zou willen inzetten om het te realiseren? Terugkomen bij jezelf en gaan manifesteren wat je altijd al wilde doen? Durf jij je te verbinden met dit deel van jezelf? Doe dan mee met deze cursus!

13 Manenkalender
In deze cursus ga jij je met dit diepe verlangen verbinden en werk je het uit in 13 stappen. Hiervoor gebruiken we de 13 Manenkalender van de Maya's. Zoals veel oude volken hebben de Maya’s het jaar verdeeld in 13 Manen, in 13 perioden van 28 dagen ofwel 13 maal 4 weken … en niet in 12 maanden zoals we dit gewend zijn in de gewone kalender.

Totemdieren
Elke Maan heeft een Totemdier. Denk hierbij aan de Vleermuis, het Hert, de Aap of de Hond. Dus een 13 Manenjaar geeft 13 Totemdieren. Zij hebben hun oorsprong in de sterrenhemel. Het zijn sterrenformaties zoals de Maya die vroeger kenden.

Gedurende deze Maan, deze 4 weken, helpt elk dier jou met haar eigen kwaliteiten: als voorbeeld, als kracht, om je te focussen op jouw verlangen. Door het werken met deze 13 dieren kom je meer en meer in verbinding met jouw innerlijke natuur, met jouw innerlijke zelf, met je hart.

Geometrie
De veranderingen zetten we in gang door het kleuren van Iconen, tekeningen die "iets aanraken" in je onbewuste. Je hebt dit mogelijk al kunnen ervaren in de challenge Kleur je Happy! Het is een ideaal middel om jezelf op eenvoudige en zachte wijze te verbinden met jouw verlangen. De 13 Iconen in deze cursus zijn afgestemd op de Maan en het Totemdier.

De Iconen hebben de Heilige Geometrie als basis. Geometrie is een taal, een taal van beelden, vormen en patronen. Het is een taal van Licht, een taal die je onbewuste of je Ziel direct herkent. Het thema van het Icoon "raakt" dus diep in jou iets aan, in je onbewuste. Je lichaam vertaalt dit en gaat veranderingen in gang zetten.

Kleur
Ook kleur wordt herkend door je onbewuste. Het heeft dezelfde werking als de geometrie. Je kunt dus zeggen, dat er door het inkleuren van een tekening, behalve ontspanning, er ook heling op het thema komt. Je gaat beter naar de stem van je Ziel luisteren. Je kunt je gevoelens beter onderscheiden en uiten. Je hoofd en gevoel komen meer in balans, je wordt rustiger en meer ontspannen. Je intuïtie zal hierdoor ook versterken.

Momentopname
Het inkleuren zelf is een momentopname. Je kiest op dat moment díe kleuren, die bij je passen, die je nodig hebt bij het gevoel of emotie dat de tekening bij je oproept. Het kan zijn, dat als de tekening af is, je het niet mooi (meer) vindt. Je lichaam heeft dan al een verwerking in gang gezet. Als dit zo is, is er de uitdaging om de tekening nogmaals te kleuren, misschien meerdere keren,
net zolang totdat je het wel mooi vindt. Zo kun je het onderwerp steeds verder uitdiepen en de emotie of pijn op een diep niveau helen.

Op 26 juli begint een nieuw Maya 13 Manenjaar waarin je jouw hartverlangen kunt creëren. Je gaat je weer verbinden met een deel van je (innerlijke) natuur.

Ja, ik meld me aan!

E-cursus
Je kunt deze cursus ook als E-cursus volgen. Je ontvangt dan elke 4 weken een Icoon met informatie, kleuradvies en meditatie in je mailbox. Je kunt je Icoon delen in de besloten Facebookgroep. Zo kun je elkaar stimuleren en van elkaar leren.
Bij deze E-cursus kun je feedback krijgen op je ingekleurde Iconen, hiervoor maken we dan een afspraak via Zoom. Vanaf 26 juli kun je op elk moment met deze cursus starten. Op de elke eerste dag van de Mayamaan ontvang je de mail.

Cursusavonden
Wil je liever in een groep kleuren, hier bij mij in de praktijk? Dat kan natuurlijk ook! Elke 4 weken komen we bij elkaar om een Icoon in te kleuren. Naast de informatie over de Maan, het Totemdier en de kleuren, doe je een meditatie en gebruik je de Inspiratiegeuren. Na afloop bekijken we met elkaar de ingekleurde Iconen. Tevens krijg je kleuropdrachten mee voor thuis.

Ervaringen van cursisten
-"Mijn doel was te weten te komen wat mijn doel is voor de toekomst. Wat ik geleerd heb in de afgelopen 13 manen is dat je eerst moet weten wie je zelf bent en wat voor jou belangrijk is. Ik ben er achter gekomen dat het niet zit in je naam of in de manier hoe andere over je denken. Het zit allemaal in jezelf en zodra je dat accepteert komt de rest van zelf op je pad. Er zaten moeilijke manen tussen, maar om die toch door te gaan met de blokkades en emoties die daar bij hoorde voel ik me een ander mens. Bewustwording van mezelf , mijn lichaam en mijn levensvisie hebben de rust in mijn hoofd te weeg gebracht waar ik eigenlijk naar op zoek was. Ik voel me verbonden met de natuur maar vooral verbonden met mezelf." (Joke)
-"Mijn doel was een droombaan te vinden en ik zit op mijn goede pad, want ik heb 3 dagen geleden een hele leuke baan aangeboden gekregen!" (Esther)
-"Voor mij heeft deze reis doorgewerkt in mijn leven. Stilgestaan bij wat ik wil, aan welke doelen ik wil werken ... maar ook op welke manier". (Christien)
-"Een mooie opzet en ik heb er veel van geleerd. Het heeft me meer gebracht naar wie ik ben en durf het ook uit te dragen. En daar ben ik je heel dankbaar voor!" (Saskia)
-"Mooie momenten, moeilijke momenten. Het heeft mij wel geleerd naar binnen te kijken en te voelen."
-"Ik heb meer mijn eigen ruimte ingenomen".

Wil je 13 Manen lang aan jezelf werken en je doelen verwezenlijken? Stap dan in de reis van de Maya 13 Manenkalender ... en ontmoet jezelf. Het zal je verrassen wat het je oplevert!

Ja, ik meld me aan!

Praktisch
Duur: 13 avonden ofwel één dinsdagavond per 4 weken van 19:30-21:30 uur.
Bijdrage: € 547,- inclusief materialen, koffie/thee. Betaling in delen mogelijk.
Data dinsdag: 9 en 30 augustus, 20 september, 18 oktober, 15 november, 13 december, 10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 2 en 30 mei en 27 juni.

Bijdrage E-cursus: € 277,- exclusief feedback; € 497,- inclusief feedback via Zoom op de ingekleurde Iconen.

De eerste dag van de Maya Maan is: 26 juli, 23 augustus, 20 september, 18 oktober, 15 november, 13 december, 10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 2 mei, 30 mei en 27 juni.

Ja, ik meld me aan!