Kleur je Happy!

Kleur je Happy!, iconen kleuren voor een positiever zelfbeeld

Door het kleuren even lekker ontspannen en op een eenvoudige manier meer plezier in je leven te krijgen, hoe lijkt je dat? Echte vreugde komt vanuit jezelf, deze vind je niet om je heen. Met een positiever zelfbeeld ga deze vreugde vinden, vreugde die vanuit jou komt, die je voelt kriebelen in je buik en je sowieso al aan het lachen maakt. Met een positief zelfbeeld ga je vreugde ook om je heen ervaren.

Zeven weken lang een kleurplaat ofwel een Icoon in je mailbox? Wil jij dat ook? Lees dan verder!

LET OP: deze cursus wordt nu ook in de praktijk gegeven. Elke 2 weken een les. Feedback op je inkleuringen krijg je tijdens de lessen.
Aanmelden gaat ook via de link op deze pagina.

Iconen zijn tekeningen die "iets aanraken" in je onbewuste, een knopje aanzetten en een soort programma in je lichaam opstarten om veranderingen in gang zetten. Het is een ideaal middel om jezelf op eenvoudige en zachte wijze verder te ontwikkelen.

Het inkleuren van een Icoon:

 • geeft rust en ontspanning
 • start heling op het thema
 • laat je je gevoelens beter onderscheiden en uiten
 • brengt je hoofd en gevoel meer in balans
 • geeft je een andere uitstraling
 • versterkt je intuïtie
 • stemt je af op je Innerlijke stem, ofwel je Ziel
 • maakt je toekomstplan duidelijker

Geometrie
Het Icoon teken ik naar aanleiding van een thema, zoals vertrouwen, eigenliefde, discipline, etc. Iconen hebben Heilige Geometrie als basis. Geometrie is een taal van beelden, vormen en patronen. Het is een taal van Licht, een taal die ons onbewuste, onze ziel direct herkent. Door het "klikken" op een Icoon, ofwel door het kijken naar de tekening en deze in te kleuren, wordt er iets aangeraakt in jou, in je onbewuste. Je lichaam vertaalt dit en gaat subtiel een verandering in gang zetten.
Lees hier verder over de werking van de Iconen >>

Kleur
Net als geometrie herkent je onbewuste ook kleur. Het heeft dezelfde werking als de geometrie. Het inkleuren van de iconen is dus een heel eenvoudige, maar vooral zachte manier om veranderingen aan te brengen in leven, in je gedachten, in je emoties en ook in je lichaam.

Momentopname
Het inkleuren van het Icoon is een momentopname. Je kiest op dat moment die kleuren, die bij je passen, die je nodig hebt bij het gevoel of emotie dat het Icoon bij je oproept. Het kan zijn, dat als het kleuren klaar is, je het niet mooi (meer) vindt. Je lichaam heeft dan al een verwerking in gang gezet. Als dit zo is, is er de uitdaging om het Icoon nogmaals te kleuren, misschien meerdere keren, net zolang totdat je het wel mooi vindt. Zo kun je het onderwerp steeds verder uitdiepen en de emotie of pijn op een hele eenvoudige manier op een diep niveau helen.

Door het inkleuren van Iconen geef je jezelf de ruimte of beter gezegd sta je jezelf toe om te veranderen. Je wordt weer wie je in oorsprong bedoeld was te zijn. Alle kleuren van de regenboog zijn in jou aanwezig en het is de bedoeling dat je deze benut gedurende de tijd dat je op Aarde bent. Je kleurt jezelf VRIJ!

Zeven weken lang krijg je een Icoon in je mailbox. Bij dit Icoon krijg je een kleur- en geuradvies en een meditatie.
De kleurencombinatie, die ik bij elk Icoon adviseer, is ontstaan uit mijn ervaringen met het werken met de Iconen. Ook de geuren zijn op deze manier naar voren gekomen. Juist de combinatie van geometrie, kleur en geur maakt het een zeer krachtig geheel en ondersteunt het integreren van de betekenis van het Icoon. Op deze manier kleuren noem ik Helend kleuren. Dit heb je misschien al ervaren in de challenge Helend kleuren.

Om weer in contact te komen met vreugde is het belangrijk om te kijken wat deze vreugde blokkeert. In deze cursus ga je met mededogen naar jezelf kijken, jezelf koesteren zodat je oude zaken van je kunt ‘afschudden’ ofwel van je af kleuren, zodat een nieuwe, blijere JIJ kan ontstaan en je kunt thuiskomen bij jezelf.

Er is een opbouw in de Iconen om tot een beter zelfbeeld te komen, waardoor je meer plezier in je leven krijgt. Je kunt dit zien als een stukje persoonlijke ontwikkeling, bewust worden van jezelf met behulp van kleur.

Je ingekleurde tekeningen met jouw ervaringen kun je delen in de Facebookgroep Kleur je Happy! Zo kun je elkaar weer stimuleren.
Als je dit wenst zal ik in deze groep feedback geven op jouw Iconen.

LET OP: deze cursus wordt nu ook in de praktijk gegeven. Elke 2 weken een les. Feedback op je inkleuringen krijg je tijdens de lessen.
Aanmelden gaat ook via de link op deze pagina.

Jouw investering
Deze korte cursus heeft een waarde van € 277,-, dit is inclusief 7 Iconen met kleur- en geuradvies, meditatie, deelname in de Facebookgroep én hier ook feedback in krijgen.
Je kunt nu meedoen aan deze cursus voor slechts € 147,-, deze prijs geldt ook voor de cursus in de praktijkruimte.

Wil jij jezelf VRIJ kleuren en meedoen met deze cursus?
Meld je dan nu aan via deze link >>

Vind je elke week een Icoon wat veel, dan kun je ook kiezen voor elke 2 weken.

Enkele reacties van deelnemers:

 • 'Dank je wel, Ineke. Het voelt zo goed, alleen al om de tijd te nemen om even de rust te ervaren met mijn kleurpotloden.'
 • 'Leuk om me hier te verbinden en de uitdaging in kleur aan te gaan. Je zelf uitdagen en voeden met kleur is erg helend. Dank je wel Ineke voor deze mogelijkheid.'
 • 'Een nieuwe manier van ontspanning gevonden. Erg leuk, relaxt maar ook hard werken. Al vele verschillende emoties ervaren. Het smaakt naar meer, en er zijn er nog meer. Gaaf! 😃'
 • 'Ik heb mijn hele garderobe aangepast! Gele kleding én gele nagellak! Zo leuk!'
 • 'Ik pak nu vaker mijn kleurpotloden. Het is zo ontspannend!'
 • 'Dankzij het kleuren, de challenge en de Maya kalender is er meer ruimte voor tijd voor mijzelf.'

Geef jezelf een kans, ga weer eens kleuren zoals je dat vroeger als kind ook deed. Je zult verrast zijn wat dit met je doet. Weet je hoe blij je als volwassene kunt zijn van 'buiten de lijntjes' kleuren? Hier kom je alleen achter door het zelf te gaan ervaren.
Doe je mee?

Ja, ik meld me aan