Iconen

Is er iets in je leven waar je meer aandacht aan zou willen geven? Echt iets willen veranderen? Dat kan heel goed door het kleuren van Iconen. Iconen hebben Heilige Geometrie als basis en samen met kleur communiceren ze vrij eenvoudig met je onbewuste. Ze vormen een sleutel in het contact met jouw ziel.

Het inkleuren van Iconen is helend kleuren en werk je op een diep niveau aan jezelf. De boodschap uit de tekening en van de door jou gebruikte kleuren wordt onbewust door je Ziel herkend. Je Ziel geeft hierop een signaal aan je lichaam en deze gaat aan de slag om jou te helen, bewuster te laten worden en om je nog meer te laten ontspannen.
Je kunt hier nog eens lezen hoe de Iconen werken >>

Wil jij het kleuren van de Iconen wel eens zelf ervaren?
Bij aanmelden voor Kleurrijk Nieuws, krijg je het Icoon Vrijgeven gratis in je mailbox. Je kunt zo thuis ervaren wat voor werking dit helend kleuren op jou heeft :)


Maar er is meer ... je kunt ook meedoen aan een gratis online challenge

Helend kleuren is een challenge ...

  • om even lekker te ontspannen
  • om te voelen wat het kleuren met jou doet
  • om het verschil te ervaren tussen intuïtief en helend kleuren
  • en om een verandering in je leven aan te brengen met kleur(en) ...

Kom je meedoen? Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden >>


Kleur je Happy! - iconen kleuren voor een positiever zelfbeeld
Door het kleuren even lekker ontspannen en op een eenvoudige manier meer plezier in je leven te krijgen, hoe lijkt je dat? Echte vreugde komt vanuit jezelf, deze vind je niet om je heen. Met een positiever zelfbeeld ga deze vreugde vinden, vreugde die vanuit jou komt, die je voelt kriebelen in je buik en je sowieso al aan het lachen maakt. Met een positief zelfbeeld ga je vreugde ook om je heen ervaren.

In deze cursus kleur je 7 Iconen om tot een beter zelfbeeld te komen. Je kunt dit zien als een stukje persoonlijke ontwikkeling, bewust worden van jezelf met behulp van kleur.

Wil jij dat ook? Lees dan hier verder >>


NIEUW - Ouder & Kind kleuren
De naam zegt het al, je gaat samen met je kind (of kleinkind) Iconen inkleuren. Door het samen kleuren kun je in gesprek komen over het onderwerp van het Icoon. Door dit gesprek komt er ruimte voor onderwerpen waar je anders niet zo snel over zou praten. Hierdoor voelt het kind zich gehoord en gezien, voelt het zich veiliger, krijgt meer zelfvertrouwen en een grotere eigenwaarde.
Lijkt jou dit ook fijn? Lees hier verder >>


Verbinden met de Natuur
Heb jij zo'n diep verlangen waar je je een heel jaar voor zou willen inzetten om het te realiseren? Terugkomen bij jezelf en gaan manifesteren wat je altijd al wilde doen? Durf jij je te verbinden met dit deel van jezelf? Doe dan mee met deze cursus!
In de cursus Verbinden met de Natuur ga jij je verbinden met dit diepe verlangen en werk je het uit in 13 stappen. Hiervoor gebruiken we de 13 Manenkalender van de Maya's.
Lees meer >>


Esther, één van mijn cursisten, heeft haar ervaringen met de Iconen gedeeld. Je kunt dit hier nalezen.