Kleurproject De Aardemens vrijgeven

Sta jij op het punt om je leven te veranderen? Dan is het belangrijk om te weten waar je nu staat, wie je bent en wat je mogelijkheden zijn.

In dit kleurproject ga je een fundament neerzetten voor verandering. Je gaat jezelf vragen stellen als: wie ben ik, wat wil ik, wat voel ik, wat weet ik. Hierbij is het belangrijk dat je uiteindelijk in dankbaarheid kunt terugkijken op je verleden, het heeft je gemaakt tot wie je nu bent 🙏🏼❤️

Ook mag je in dankbaarheid terugkijken op 2000 jaar Vissentijdperk, waarbij we vooral moesten volgen, we vast zaten aan allerlei regels, wetten en dogma's, en we leerden door lijden. Persoonlijke groei was niet eenvoudig.
Nu is de tijd gekomen om dit tijdperk af te sluiten en je klaar te maken voor het Waterman Tijdperk, waarbij we vanuit ons hart, vanuit liefde mogen gaan leven.
De zeven chakra's horen nog bij het Vissentijdperk en het is tijd om dit af te gaan sluiten.

Je gaat de zeven Iconen kleuren om te zien waar je nu staat, verantwoordelijkheid te nemen voor wie je bent, te helen wat nog geheeld mag worden, om door te groeien naar een leven in liefde. Je gaat YES zeggen om een echte verandering aan te gaan!

Mijn ervaring
Deze cursus is als laatste toegevoegd aan het traject van Rups naar Vlinder. Bij het maken van de cursussen was ik voornamelijk bezig met verandering en vernieuwing. Ik wilde verder, de 7 chakra's waren oud, ik wilde naar 13 chakra's. Ik heb er niet bij stilgestaan hoe belangrijk het is om eerst te zien waar ik sta, wat ik wil, wat ik voel en hier dankbaarheid voor te voelen. Medio 2017 werd ik me dit bewust.

Na het maken en kleuren van de Iconen zag ik een grote verandering ontstaan in mijn werk en privéleven. Mijn business kwam nu echt in beweging en er ontstond een compleet nieuwe kleurentherapie, De Kleurcode van de Kosmische Mens. Iets waar ik al heel lang tegenaan zat, maar niet werkelijk van de grond kwam.
Door het dankbaar zijn, Iconen kleuren en YES zeggen, is er heel veel veranderd 😃

Nu, in 2023, is er voor mij opnieuw een moment gekomen om het oude in dankbaarheid vrij te geven en af te sluiten. Mijn lichaam is in herstel van oude conflicten en het vraagt om toewijding aan dit proces. Mijn gevoel zegt dat dit kleurproject mij hierbij kan ondersteunen.

Een verdieping voor jezelf en het geeft een nieuwe kijk op je leven

Wat zit er in het kleurproject ...

  • 7 Thema's: ik wil, ik voel, ik ben, ik houd van, ik weet, ik zie en ik zeg. Deze thema's zijn verbonden met de 7 chakra's van de Aardemens. De Aardemens had in het Vissentijdperk een zevenvoudig bewustzijn en het was moeilijk om uit een volgzaam gedrag te stappen. De mens zat vast aan veel regels, wetten en dogma's.
  • Informatie over de chakra's op lichamelijk, emotioneel, metaal en spiritueel gebied.
  • Sleutelcode om patronen te doorbreken YES te zeggen voor een Nieuwe Wereld.
  • Wat mag je ontdekken over jezelf, vragen voor innerlijke verdieping.
  • Harmoniseren van het thema.
  • Affirmaties.
  • Icoon met drie kleuropdrachten
  • Meditatie.

Momentopname
Het inkleuren zelf is een momentopname. Je kiest op dat moment díe kleuren, die bij je passen, die je nodig hebt bij het gevoel of emotie dat de tekening bij je oproept. Het kan zijn, dat als de tekening af is, je het niet mooi (meer) vindt. Je lichaam heeft dan al een verwerking in gang gezet. Als dit zo is, is er de uitdaging om de tekening nogmaals te kleuren, misschien meerdere keren, net zolang totdat je het wel mooi vindt. Zo kun je het onderwerp steeds verder uitdiepen en de emotie of pijn op een diep niveau helen.

Een project waar persoonlijke groei centraal staat. De Iconen kleur je zo vaak je wil ... iedere keer zie je het weer op een andere manier 😉

De Iconen kleur je lekker thuis in je eigen omgeving op een voor jou fijne tijd. Je ontvangt elke 14 dagen een mail met nieuwe informatie en Icoon om in te kleuren.
Het is fijn als je jouw kleuringen deelt in de Facebook groep Kleur je Happy! of van Rups naar Vlinder! of op Telegram in de groep Helend kleuren.

Wil je een inhoudelijke reactie, zet dit er dan even bij. Christien zal op vrijdag en zaterdag de Iconen bekijken en mogelijk een reactie geven. Zelf kijk ik vooral mee en laat ik me aanmoedigen en inspireren.

Ervaringen van cursisten
-"Ik ben bewuster geworden van allerlei processen en weer een stukje gegroeid."(WZ)
-"Er vallen stukjes op hun plek, bewuster van mijn doen en laten, voel me meer in het leven staan." (CJ)
-"Het gaf me een nieuwe kijk op mijn leven, een dankbaar gevoel". (CP)
-"Ik ben rustiger geworden. Durf nu ook af en toe aan mezelf te denken, dat was ik niet gewend."

Praktisch
Duur: 7 lessen per mail, eenmaal per 14 dagen.
Bijdrage: € 157,- inclusief cursusmateriaal.

Via deze link kun je jezelf aanmelden voor dit unieke kleurproject >>

Wil je liever zelf aan de slag met het kleurboek?
Via deze link kun je het kleurboek voor € 9,95 aanschaffen >>

Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! 💞

NB: Dit kleurproject was eerder de cursus De Historische Held! Het verschil is dat deze versie voorzien is van kleuropdrachten met de Kosmische Mensjes.