Vijf modules

Het traject van transformatie van Rups naar Vlinder bestaat uit 5 modules. Wat houden deze modules in …

Module 1
Je gaat met behulp van 13 Iconen kijken hoe je in het leven staat, hoe je vrouwelijke energie is, kijken naar je wensen en verlangens, je eigenwaarde, je vertrouwen en in hoeverre jij jezelf toestaat dit ook werkelijk te leven. Kun je meebewegen met alles of leef je in een vast stramien?
Per Icoon is er een kleurthema en een Godin die jou begeleidt op dit pad. Ook kun je jouw eigen vingerlabyrint gaan bewerken die je bij het hele traject kunt inzetten voor heling, transformatie en manifestatie van je vrouwelijke energie.

Module 2
Je gaat met behulp van 8 Iconen de overtollige mannelijke energie vanuit je hoofd/mind laten afdalen naar je hart. Je leert hier de controle los te laten, naar je gevoel te luisteren. Bij de 8 Iconen horen 8 Ridders die jou met hun kwaliteiten ondersteunen. Je maakt hier letterlijk ruimte om je vrouwelijke energie te kunnen gaan leven.
Daarnaast kijk je naar de indeling en inrichting van je huis, want je huis is een verlengde van jou. Als je huis niet lekker voelt, kun jij je ook niet lekker voelen in je huis en zoek je bezigheden buiten de deur. Met behulp van de Feng Shui ga je 8 zones van je huis onderzoeken.

Module 3
Je mannelijke en vrouwelijke energie zijn nu in evenwicht gebracht en het is tijd om verder te kijken en wel naar je lichaam. Hiervoor gebruik je 5 Iconen van de 5 Elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Door te kijken naar je eigen Element(en) en de ontbrekende Element(en) weet je waar je extra aandacht aan mag geven. Door je voeding af te stemmen op de meridiaanklok breng je de organen in balans.
Je gaat je lichaam opnieuw opbouwen met behulp van de 5 Elementen … je begint bij de conceptie en gaat zo naar je geboorte … dit is een hergeboorte in jou.

Module 4
In deze module ga je een fundament opbouwen om met de veranderingen door te kunnen gaan. Met behulp van 7 Iconen ga jij jezelf vragen stellen als: wie ben ik, wat wil ik, wat voel ik … wat mag je achterlaten en wat mag je juist meenemen … dankbaar kunnen terugkijken op je verleden, het heeft je gemaakt tot wie je nu bent … het is vrijgeven van de oude jij.
Op deze manier maak je een fundament, een basis om JA of liever YES! te zeggen voor verdere groei.

Module 5
Je bent nu klaar om op dit fundament de nieuwe jij te laten groeien ... te laten groeien naar een mens die leeft vanuit liefde, die leeft vanuit het hart … een Kosmische Mens. Hiervoor kleur je 13 Iconen van de 13 chakra's met hun eigen kleurthema’s en symbolen.

Energie
Gedurende deze 5 modules leer je met energie werken, je leert hoe je jezelf kunt reinigen, hoe je jezelf kunt beschermen en ook hoe je jezelf kunt helen. Je ontvangt initiaties om meester te worden over je eigen leven. We beginnen met Shambhala Healing en later komt daar ook de energie van Dolfijnen, Orka’s en Walvissen bij. Zij geven je ondersteuning op je levenspad.

Past dit traject ook bij jou? >>