Rups naar Vlinder

Van Rups naar Vlinder is een traject om bewust te worden van je Zelf, je kwaliteiten, je innerlijke kracht, je verlangens … jij mag verpoppen zoals dat heet … transformeren naar een vlinder en je vleugels gaan uitslaan!

Als Kleurcoach begeleid ik met name vrouwen om weer vrouw te zijn, terug te keren naar hun zachte vrouwelijke kracht. Vanuit een leven vol controle en verplichte bezigheden weer terugkomen in je eigen flow. Je hoeft de concurrentie niet meer aan te gaan, je hoeft jezelf niet meer te bewijzen tegenover andere vrouwen, tegenover mannen. Jij mag jij zijn. Als jij jou ware zelf gaat leven, kom jij in jouw centrum, in jouw kracht en zal de wereld om je heen ook gaan veranderen.
Als jij weer Vrouw kunt zijn, dan kan de Man weer Man zijn, zijn plek innemen, in gelijkheid naast je gaan staan en zal hij jou bijstaan.

Dit traject bestaat uit vijf modules. Modules die jou laten groeien, uit je cocon laten komen om een mens te worden die klaar is voor de Nieuwe tijd, een mens die kan leven vanuit het hart.

In deze vijf modules ga jij je vrouwelijke energie (Yin) bekijken en verder ontwikkelen … de Godin in jezelf tot leven laten komen.
Dan is er aandacht voor je mannelijke energie (Yang) … de overdaad aan controle mag vanuit de mind afdalen naar je hart … om ruimte te maken voor jouw Godin.
Als Yin en Yang in evenwicht zijn, is het tijd om naar je lichaam en je voeding te kijken. Je gaat jouw lichaam opnieuw opbouwen en er vindt een soort hergeboorte plaats.
Je kijkt terug op je verleden … wat heb je verzameld, geleerd … wat kun je meenemen en wat mag je vrijgeven … in dankbaarheid … want het heeft je gemaakt tot wie je nu bent … het is het vrijgeven van de oude jij en een fundament maken voor de nieuwe jij.
Tot slot ga jij je lichaam opbouwen en verder groeien naar een Kosmische Mens, een mens die leeft in het nu, authentiek is en leeft vanuit het hart.

Ik heb het hier over de vrouw, echter dit traject is natuurlijk niet alleen voor vrouwen … mannen kunnen dit net zo goed doen.
Mannen hebben een iets andere volgorde … zij beginnen met het stabiliseren van hun mannelijke energie om daarna hun vrouwelijke kant te activeren.

Lees hier de ervaringen van Marcus >>

Deze 5 modules is een hele reis … een Pad om uit te komen bij de vlinder die jij bent! We doen dit niet elke week zoals bij Kleur je Happy! Je kleurt 1x per 14 dagen een Icoon.

Tijdens deze reis kleur je in totaal 46 Iconen. Bij iedere module is er een bonus Icoon die de hele module nog eens samenvat. Voor alle vijf modules is er nog een overkoepelend Icoon om het één compleet geheel te maken.
Zo worden het bij elkaar 46 + 5 + 1 => 52 Iconen. Het getal 52 zie je meer terugkomen, zo zeggen de Maya dat bij 52 jaar je leven opnieuw begint. Voor elk jaar een Icoon!

Dit hele traject is jouw persoonlijke ontwikkeling, is verpoppen ofwel transformeren van Rups naar Vlinder en dat in slechts 2 jaar.

Ik wil meer weten over de 5 modules! >>>