Inspiratiegeuren

De Inspiratiegeuren ondersteunen je: bij het inkleuren van de Iconen alsook in je dagelijkse leven. De handige roller gebruik je op hand en/of pols om het daarna in je energieveld, in je aura aan te brengen.
Van de meeste Inspiratiegeuren zijn ook Iconen beschikbaar. Samen met Icoon en kleur werkt het zeer krachtig bij heling op het thema.


Bevrijding
Puurheid, zuiverheid, schoongewassen worden van alles. Je doet verschillende jassen uit. De maskers vallen af, je kunt je niet meer verschuilen achter een glimlach.


Veiligheid
Maakt op liefdevolle manier de weg open om je emoties te uiten. Geeft bescherming en gronding om veilig in je centrum, in het hart te komen. Haalt blokkades weg om uit te spreken wat het hart bezwaart.


Verandering
Opent je zonder te dwingen. Geeft ruimte om jezelf te zijn. Laat energie op een hele zachte manier door blokkades heen stromen.


Vergeving
Er trekt een mist op en je krijgt rust en ruimte in je hoofd. Angsten verdwijnen op een zachte manier. Er valt een last van je af en er komt ruimte om vrolijk en blij te zijn.


Vertrouwen
Geeft rust, het hart wordt ruimer en er komt ruimte voor blijdschap, onbevangenheid, speelsheid. Je creëert een veilige ruimte voor het innerlijk kind.


Bekrachtiging
Geeft ruimte en richting. Opent je ogen en je hart, en je komt heel dicht bij jezelf. Creëert ruimte in het Zijn en bevestigt wie je bent.


Creatie
Het helpt je om je mogelijkheden te zien en de beste versie van jezelf te zijn. Als je moeite hebt om jezelf te uiten, maakt dit dat het bespreekbaar wordt; je gaat inzien waar het fout loopt. Zo kun je dromen gaan uitwerken en neerzetten.


Je kunt de geuren hier bestellen.