Kleurcode Kosmische Mens

De Kleurcode van de Kosmische Mens is een kleurentherapie met een holistische kijk op de mens. Elk Kosmisch Mensje is een Drie-eenheid, wat je terug ziet in de drie lagen: één voor het Lichaam, één voor de Geest, één voor de Ziel.
Ze helpen je om bewust te worden waar op dit moment aandacht aan gegeven mag worden, zodat je oude patronen zichtbaar worden en mogelijk kunnen veranderen.

De Kleurcode van de Kosmische Mens is ontstaan op het moment dat ik de 13 chakra's ging verbinden met de 5 Elementen, dat was in 2016. Er werd een hele reis zichtbaar door Lichaam, Geest en Ziel ... van wit naar diepmagenta … van geboorte naar volwassenheid … van de Bron naar volledige integratie in je fysieke lichaam. Het zijn Vader en Moeder met 78 (innerlijke) kinderen. Het is een ontwikkeling om te kunnen leven vanuit je hart, vanuit Liefde, in de Nieuwe Tijd.

Lichaam, Geest en Ziel
Elke Kosmische Mens bestaat uit drie lagen. Het onderste deel staat voor het Lichaam en is verbonden met één van de vijf Elementen: hout, vuur, aarde, metaal of water.
Het bovenste deel, het hoofdje, staat voor de Ziel en is verbonden met één van de dertien chakra’s.
De middenlaag is de Geest (mind/ego) en is complementair of tegenovergesteld aan de kleur van de Ziel. Deze laag is tegengesteld van kleur, omdat de Mind het altijd anders wil dan de Ziel. Deze reageert meer vanuit angst en wil je vooral beschermen.
Als de onderste en bovenste kleur aan elkaar gelijk zijn, dan zijn alle vijf Elementen vertegenwoordigd in het Mensje.

80 Kosmische Mensjes
De hele set bestaat uit 80 verschillende kleurencombinaties. Ze bevatten innerlijk natuurlijke geuren om jou te ondersteunen. Elke Kosmische Mens heeft een eigen unieke samenstelling voor lichaam, geest en ziel.

Drie-eenheid
Elke Kosmische Mens op zich is een drie-eenheid. Kleurcode 00 (wit) en 79 (diepmagenta) zijn nodig om het proces van heling, van het thema dat bij je speelt, extra te begeleiden.

Wit bij de Kosmische Mens, de Vader, geeft de verbinding met de Bron, het ‘schijnt Licht’ op de blokkade. Diepmagenta, de Moeder, is nodig om de verbinding met de Aarde te maken en zorgt daarna voor doorstroming van de blokkade. Zo is er een drie-eenheid tussen de Bron, de Aarde en jij.

Bij een individuele sessie worden meerdere Kosmische Mensjes ingezet. Soms is het een pad langs de 5 Elementen om tot heling te komen en een andere keer is het een Element dat versterkt mag worden. Behalve het vasthouden/voelen van een Kosmische Mens, wordt ook gebruik gemaakt van de (Inspiratie-) geuren, klankschaal en het vingerlabyrint. Kijk voor informatie over de behandelingen.

Werking
De Kosmische Mens is een heel krachtig ‘mensje’. De Elementen werken op de organen, de meridianen en de emoties. De kleuren helpen je Geest (mind/ego) zó te kalmeren dat het niet meer de leiding neemt, en versterken het bewustzijn van je Ziel.
Je wordt als het ware opnieuw ‘uitgelijnd’… Lichaam en Geest worden gereinigd en in balans gebracht, zodat je (weer) naar de stem van je Ziel kunt luisteren en jouw doel op Aarde kunt gaan leven.

Toepassing
De Kleurcode van de Kosmische Mens kun je als volgt gebruiken:

  • als je regelmatig mediteert, kun je ze in je hand houden of bij je zetten. De Kosmische Mens zal je helpen bij het mediteren en de informatie over de betekenis komt naar je toe.
  • zet ze naast je bed, want terwijl je slaapt komt de informatie naar je toe en verandering wordt in gang gezet.
  • zoek je de stilte op door een wandeling, fietsen of ga je in je tuin aan het werk, doe de Kosmische Mens dan in je broek- of jaszak.
  • voor de dames: dit Kosmische Mensje past ook goed in je bh. Zie het als je (innerlijk) kind dat je een veilige plek op je borst biedt.
  • heb je een klankschaal thuis, leg de Kosmische Mens dan in de schaal en tik zachtjes op de schaal. Voel en ervaar ....

Heb je een Kosmische Mens gekocht en (nog) geen sessie bij mij gedaan, doe dan rustig aan, bouw de tijd, dat je het bij je draagt, rustig op ... eerst een uurtje en dan langzaam meer. Geef je lichaam tijd om eraan te wennen.

Reinigen
Plaats de Kosmische Mens regelmatig op het vingerlabyrint. Ze wordt dan gereinigd en opnieuw opgeladen.

Wil jij dit ook?
Wil je graag een voor jou passende Kleurcode van de Kosmische Mens ontvangen? Door me op jouw energie af te stemmen, komt er eentje naar voren die op dit moment het beste bij je past. Hiervoor heb ik je naam en geboortedatum nodig.
Meer info op deze pagina.

Of kom langs, kies zelf en/of laat je adviseren welke Kosmische Mens op dit moment het beste bij je past.

Kleurcode-op-Maat
Het is ook mogelijk om een Kleurcode-op-Maat te laten maken. Deze is samengesteld aan de hand van de verborgen kleuren uit je naam. Deze ondersteunt je om jouw verborgen kleuren te laten her-leven.
Meer info? Neem contact met mij op.


In deze video was ik live op Facebook om een uitleg te geven over de Kosmische Mensjes die men eerder kon kiezen.


najaar 2019
Na ruim een jaar met de Kosmische Mensjes gewerkt te hebben, had ik gevoel dat ze een update nodig hadden. De inhoud van de Mensjes had wat extra's nodig voor de huidige energie. Met andere woorden, ze mochten krachtiger worden!

De inhoud van de huidige sets is nu verbeterd doordat er Walvis-, Dolfijn- en Vlinderessences aan toegevoegd zijn. Hierdoor zijn ze vele malen krachtiger en zeker liefdevoller geworden. Dit zal je ook merken bij het kleuren van een kleuradvies. De energie gaat hierin door.

Nu heb je misschien eerder een Kosmische Mens aangeschaft. Ik kan je garanderen dat deze in de energie is meegegaan en nu ook dezelfde trilling heeft als de set in de praktijkruimte.
Ik kan me voorstellen dat je het fysiek zou willen aanpassen in jouw Kosmische Mens. Dan heb ik een goed bericht voor je, want dat kan. Als jij met jouw Kosmische Mens naar me toe komt, zal ik de inhoud opnieuw vullen. Dit zal ik ook doen op beurzen en workshops op locatie. Ik zorg dat ik alles bij me heb. Zoek me op of maak even een 'vul'-afspraakje 😉

Voor dit vullen vraag ik een kleine vergoeding van € 5,- per Kosmische Mens.