Naam & Numerologie

Gebruik je overal dezelfde naam? Laat jij je naam afkorten? Of sta je erop dat je volledige naam gebruikt wordt? Ook al is deze nog zo lang.
Je naam is heel belangrijk, want in jouw naam is namelijk heel veel informatie opgeslagen. De klank van een naam geeft een trilling, die je lichaam onbewust herkent en zichzelf daarop afstemt. Bij gebruik van verschillende namen kan er daardoor veel verwarring in je ontstaan.

Een naam die uitgesproken wordt, doet werkelijk iets met je en is in die zin heel belangrijk voor je. Denk hierbij aan voornamen, geboortenamen, maar ook bedrijfsnamen of de naam van een ziekte.
Met behulp van een zelf ontwikkelde numerologie zet ik de klank van een naam om in kleur, de trilling wordt nu zichtbaar voor het oog. Door te kijken naar de betekenissen van deze kleuren kunnen dingen helder voor je worden. Hiervoor gebruik ik de Kleurcode van de Kosmische Mens.

Volledige geboortepotentieel
Bij je geboorte hebben je ouders je één of meerdere namen gegeven. Vaak ben je door deze namen vernoemd naar één van je voorouders. Deze namen geven je bepaalde eigenschappen en kwaliteiten mee en hier mag je in dit leven mee leren omgaan. De kleuren van je naam tonen je ambities, je talenten, maar ook je struikelblokken, uitdagingen en levenslessen. Je krijgt op deze manier dus je volledige geboortepotentieel te zien.
Ook wordt duidelijk wat je verborgen kleuren zijn, die welke je opnieuw mag gaan versterken om jouw volledige potentieel te leven.

Terug naar je Bron
Als je weet wat jouw kleuren zijn, kun je ze versterken door ze te gebruiken in je kleding, voeding en interieur. Op deze manier keer je op langere termijn weer terug naar je Bron. Alle overtuigingen en oordelen die je opgeslagen hebt in je onbewuste komen aan het licht en worden opgeruimd. Uiteindelijk ruim je jouw karma op.
Als je dit wilt versnellen, is het goed om een aantal behandelingen te ondergaan en de Kleurcodes te gaan gebruiken.


Naam van een ziekte
De naam van een ziekte geeft extra informatie als de verbinding met kleur gemaakt wordt. Zo kan een levensthema duidelijk worden, mentale of emotionele problemen, chakra’s en meridianen. De behandeling kan zo beter afgestemd worden om de ziekte holistisch te helen.

Ondersteunende producten
Nadat alles besproken is, krijg je een vrijblijvend advies welke producten en behandelingen je op dit moment het beste ondersteunen. Het is mogelijk om direct een Kleurcode te ervaren om zo zelf te voelen wat het gebruik ervan met je doet.

Meer informatie?
Neem gerust contact op als je meer wilt weten over het werken met namen of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Je investering is € 95 voor ong. 90 minuten.
Een consult is ook mogelijk via Zoom.


Kleuren van je bedrijf
Bij een bedrijfsnaam is dit niet veel anders. Je hebt een passende naam voor je onderneming bedacht, eentje die goed overbrengt wat je uit wilt stralen. Je hoopt dat je cliënten ditzelfde gevoel ook hebben en je opvalt tussen de vele andere bedrijven.

Terug naar je idealen
Als we de naam met kleur verbinden, kan duidelijk worden wat het doel van de onderneming is, de kwaliteiten, de valkuilen, maar ook het verloop en de lessen die je hierin mag leren. Zo wordt ook zichtbaar wat je naar buiten toe uitstraalt, bewust en onbewust. Op deze manier zie je of dit ook (nog) overeenkomt met je plannen en idealen toen je de onderneming startte.
Prijs op aanvraag.

Bekijk hier een voorbeeld van een kleurenanalyse >>