MIR-Methode

Je lichaam schoonmaken, opnieuw in balans brengen en alle vastzittende emoties loslaten. Dat is het doel van de MIR-Methode® die in 2009 ontwikkeld is door Mireille Mettes uit Apeldoorn.

Mentale en Intuïtieve Reset
MIR staat voor ‘Mentale en Intuïtieve Reset’. Je gedachten en gevoelens worden ontdaan van ballast uit het verleden, waardoor je zowel lichamelijk als emotioneel een reset krijgt. Terug naar je blauwdruk, zoals je bedoeld bent. Het lichaam werkt daar graag aan mee, als het de juiste activering krijgt.

Resultaten
Er zijn al goede resultaten geboekt met de MIR-Methode bij o.a. jeuk, slaapproblemen, kalknagels, darmklachten, overgangsklachten, voetwratten, aambeien, hoge bloeddruk en eczeem. Jouw lichaam is uniek en je hebt je eigen proces van optimaliseren.

Doe-het-zelf-helingsmethode
De MIR-Methode is een doe-het-zelf-helingsmethode die je zelfstandig kunt gebruiken. Als je al in behandeling bent bij een arts en/of therapeut kun je de MIR-Methode ernaast gebruiken, het liefst in overleg met de behandelaar.

De MIR-Methode is eenvoudig uit te voeren, maar het moet wel goed gebeuren. Om je lichaam een negental opdrachten aan te kunnen bieden is het nodig dat je lichaam en je onbewuste zich ontspannen. Een middel daarvoor is het aanraken van je huid. Door liefdevol met je ene hand rondjes over de rug van je andere hand te aaien, stel je je lichaam gerust en ontspant het zich.

Negen opdrachten
Onderstaande negen opdrachten herhaal je drie maal achter elkaar terwijl je jezelf voortdurend over je huid aait. Je kunt dit in stilte doen, maar hardop zeggen werkt krachtiger:

  • Zuurgraad optimaliseren
  • Detox alle toxische belasting
  • Vader loskoppelen; Moeder loskoppelen
  • Meridianen zuiveren
  • Alle tekorten aanvullen
  • Hormoonstelsel in evenwicht brengen
  • Basisbehoeften aanvullen
  • Chakra’s en aura optimaliseren
  • Missie verduidelijken

2 maal per dag, 4 weken lang.
Belangrijk is dat je deze handeling 2 maal per dag uitvoert, gedurende 4 weken. Je lichaam is dan voldoende geactiveerd om het hele opruimings-, aanvullings- en balanceringsproces verder zelf te kunnen.

De negen stappen dien je ook in deze volgorde te doen. Ook is het belangrijk dat je ze alle negen doet. Dit houdt je lichaam namelijk in evenwicht. Je kunt hier een kaartje printen met alle 9 stappen.

Lichamelijke reacties
Wanneer je begint met de MIR-Methode, zet je je lichaam ertoe aan om zich op negen gebieden tegelijk te helen. Elke opdracht vergt veel werk van het lichaam en kan vermoeidheid of lichamelijke reacties opleveren. Als het lichaam gaat detoxen, schoonmaken, merk je dat aan je urine (donkerder, ruikt meer), aan je ontlasting (vaker en van verschillende samenstelling, buikkrampen), aan vermoeidheid, jeuk, hoofdpijn etc.
Wanneer de lichamelijke reacties zeer heftig zijn, zoek dan hulp bij een arts. Soms is medische controle gewoon nodig om te kijken of alles goed verloopt.

Begeleiding
Als je merkt dat je niet verder komt, dan kun je begeleiding krijgen bij de MIR-Methode. Dan kunnen we een MIR-op-Maat of MOM voor je te maken. Dit is een persoonlijk stappenplan, speciaal voor jou gemaakt. Met een MIR-op-Maat wordt het hele proces van de MIR-Methode krachtiger en daardoor sterk versneld.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Je investering is € 65 voor ong. 60 minuten, voor 90 minuten is het € 95.
Een consult via Zoom is ook mogelijk.