Behandelingen

Heb je meer inzicht verkregen in de blokkades, knelpunten of belemmerende patronen in je leven? Dan kun je gaan werken aan het oplossen of helen hiervan.

Heling op alle niveaus
Het is goed als heling op alle niveaus plaatsvindt: op fysiek, emotioneel, mentaal en op spiritueel niveau. Wanneer een niveau uit balans is, merken we dit in ons fysieke lichaam, doordat er een ziekte ontstaat. Zijn we in staat om een disbalans te helen op het mentale of het emotionele niveau, dan besparen we ons vaak de pijn en het ongemak (misschien zelfs de fataliteit!) van een fysieke ziekte.

Ik ben van mening dat je zelf invloed hebt op je huidige situatie: fysiek, emotioneel en mentaal. Als je hier bewust naar kijkt en verantwoordelijkheid neemt voor je leven, kun je jouw situatie positief veranderen.

Het verschil dat ik wil maken is, dat ik je stap-voor-stap meeneem in het bewust worden van je lichaam en je verlangens, zonder dat je diep in oude emoties en pijnplekken hoeft te stappen.

Ik wens jou ook toe om 'uit je cocon te komen', net als ik gedaan heb. Dat je nu kiest voor jezelf en je positieve veranderingen in gang gaat zetten.

Aan de slag?
Bij een eerste afspraak vraag ik je (geboorte-)namen en geboortedatum om een beeld te krijgen wat je aan mogelijkheden hebt. Zie dit als een intake. Als we elkaar daarna ontmoeten en je vraag bespreken, kan ik je naam gebruiken als basis informatie en sneller verbindingen maken met de vraag.

Ik heb geen vast protocol voor behandelingen. Samen met jou bekijk en voel ik, elke keer opnieuw, wat er nodig is om jou de volgende stap te laten zetten.
Behandelingen die ik toepas zijn o.a.:

  • het onbewuste activeren door Iconen te kleuren.
  • kleur schijnen met de Lichtpen.
  • kleuren integreren en transformatiesessie met het Vingerlabyrint.
  • het lichaam schoonmaken met behulp van de MIR-Methode.

Ik adviseer meestal om te beginnen met vier afspraken, om daarna samen te evalueren of deze behandelingen het gewenste resultaat hebben en of we ze kunnen voortzetten. Wat in jaren aan klachten is opgebouwd, is niet in 1 of 2 behandelingen weer verdwenen. Het lichaam heeft tijd nodig om zich te vernieuwen.

De behandelingen worden gewoonlijk in de praktijk gedaan, maar het is ook mogelijk om sessies met de Lichtpen op afstand geven.

NIEUW
Als je graag Iconen wilt kleuren, is er nu de mogelijkheid om een individueel traject te starten.
Op de eerste afspraak bespreken we je wensen en je doel. Je krijgt de eerste les van één van de cursussen mee en een persoonlijke geur. De 2e les ontvang je per mail. Op de volgende afspraak kijken we samen naar de door jou gebruikte kleuren en krijg je een behandeling die je helpt om de volgende stap te maken. Je krijgt dan de volgende les mee naar huis, en zo bouwen we verder aan jouw doelen.
Deze persoonlijke begeleiding biedt veel voordelen. Zo is er ruim voldoende aandacht voor het bespreken van jouw Iconen, kun je het thema op een diep niveau uitwerken en kom je sneller bij jouw doel uit.

Meer informatie?
Neem contact met mij op als je hier meer over wilt weten of eerst een gratis kennismakingsgesprek wilt.

Je investering voor een behandeling is € 65,- voor ca. 75 minuten.
Voor een individueel kleurtraject is het € 95,-, inclusief de materialen en persoonlijke geur.
Bij individueel kleuren betaal je de volgende afspraak vooruit, dit om reden dat je het cursusmateriaal ook vooraf ontvangt.
Een consult via Skype is ook mogelijk.