Behandelingen

Heb je meer inzicht verkregen in de blokkades, knelpunten of belemmerende patronen in je leven? Dan kun je gaan werken aan het oplossen of helen hiervan.

Heling op alle niveaus
Het is goed als heling op alle niveaus plaatsvindt: op fysiek, emotioneel, mentaal en op spiritueel niveau. Wanneer een niveau uit balans is, merken we dit in ons fysieke lichaam, doordat er een ziekte ontstaat. Zijn we in staat om een disbalans te helen op het mentale of het emotionele niveau, dan besparen we ons vaak de pijn en het ongemak (misschien zelfs de fataliteit!) van een fysieke ziekte.

Ik ben van mening dat je zelf invloed hebt op je huidige situatie: fysiek, emotioneel en mentaal. Als je hier bewust naar kijkt en verantwoordelijkheid neemt voor je leven, kun je jouw situatie positief veranderen.

Het verschil dat ik wil maken is, dat ik je stap-voor-stap meeneem in het bewust worden van je lichaam en je verlangens, zonder dat je diep in oude emoties en pijnplekken hoeft te stappen.

Ik wens jou ook toe om 'uit je cocon te komen', net als ik gedaan heb. Dat je nu kiest voor jezelf en je positieve veranderingen in gang gaat zetten.