Vingerlabyrint

Een vingerlabyrint laat je de innerlijke reis beleven via je tastzin. Door geconcentreerd het pad met je beide vingers te volgen, kun je al gaande aandacht te schenken aan alles wat er bij je opkomt, en ontstaat er innerlijke rust. Doordat de twee labyrinten gespiegeld zijn, verbetert de links-rechts coördinatie en de verbinding tussen logisch denken en voelen.

Avontuur
In oorsprong was het labyrint een heilige weg in het lichaam, van Moeder Aarde, de Godin. Tegenwoordig zien we het als een symbool voor je levensweg, je innerlijke reis. Je kiest hierbij voor het avontuur, een avontuur in jezelf!

Het lopen van een vingerlabyrint:

  • geeft je innerlijke rust
  • brengt je chakra's in balans
  • laat je zien en voelen hoe je je leven leeft en waar je aandacht aan mag geven
  • verbetert je links-rechts coördinatie
  • verbindt je denken en voelen
  • toont de balans in je mannelijke en vrouwelijke kanten
  • laat je angsten oplossen
  • brengt beweging in een probleem of trauma
  • helpt je jezelf opnieuw te 'programmeren'
  • voelt als dansend door het leven gaan!

Het traditionele labyrint is verbonden met de zeven chakra's. Voor de dertien chakra's is er een ander vingerlabyrint, een labyrint met 13 paden. Bij dit labyrint ga je niet meer terug over hetzelfde pad, maar loop je door. Het is een constante cyclus door de 13 chakra's heen om te jezelf te helen en uiteindelijk een nieuwe JIJ te manifesteren. Lees hier meer over het nieuwe vingerlabyrint.

Wil je kennismaken met het vingerlabyrint? Dat kan! Regelmatig staat er een kennismakingsavond op de agenda. Je bent hier van harte welkom :)


Ben je bekend met het vingerlabyrint en wil je meer verdiepen?
Dan zijn onderstaande workshops meer geschikt.
Als je één van deze workshops hebt gevolgd, kun je deelnemen aan de Labyrint Kring avonden. Op deze avonden ga je verder verdiepen in de werking van het vingerlabyrint én er is een persoonlijke verdieping met kleur.


Wegwijs in het vingerlabyrint
Wil je meer ontspanning, je problemen oplossen, meer heling en je dromen manifesteren? Het is mogelijk met dit vingerlabyrint van 13 paden!
In deze workshop leer je hoe je op een eenvoudige manier je leven kunt veranderen!

Duur: een dagdeel.
Bijdrage: € 65,00 Dit bedrag is incl. werkboek, koffie, thee.
Agenda>>>


Verfijn je levensweg
In deze workshop ga je zelf het avontuur aan door jouw vingerlabyrint met 13 paden zelf te gaan bewerken. Je stemt je af op de plank en je gaat vorm en inhoud geven aan je levensweg, aan jouw toekomst. Hoe verfijnd wil je jouw pad hebben?
Door keer op keer met je vingers het pad te voelen of het glad genoeg is, ga je innerlijk verdiepen. Je brengt hierbij je 13 chakra's in balans, maar ook je mannelijke en vrouwelijke kant.
In de middag krijg je uitleg hoe je het vingerlabyrint kunt gebruiken voor heling en manifestatie.

Duur: 10-16 uur.
Bijdrage: € 147,- dit is incl. vingerlabyrint, werkboek, koffie/thee en soep tijdens de lunch.
Agenda>>>


Lid van LabyrintWerk, het Nederlandse & Belgische netwerk van labyrintwerkers. LabyrintWerk.nl