Verbinden met de Natuur

Heb jij zo'n diep verlangen waar je je een heel jaar voor zou willen inzetten om het te realiseren? Terugkomen bij jezelf en gaan manifesteren wat je altijd al wilde doen? Durf jij je te verbinden met dit deel van jezelf? Doe dan mee met deze cursus!

13 Manenkalender
In de cursus Verbinden met de Natuur ga je je verbinden met dit diepe verlangen en werk je het uit in 13 stappen. Hiervoor gebruiken we de 13 Manenkalender van de Maya's. Een jaar in de 13 Manenkalender bestaat net als de Gregoriaanse kalender uit 365 dagen. Het jaar is echter niet verdeeld in 12 maanden, maar in 13 Manen, in 13 perioden van 28 dagen ofwel 4 weken.

Totemdieren
Elke Maan heeft een eigen Totemdier. De herkomst van deze 13 Totemdieren ligt in de sterrenhemel. Het zijn constellaties zoals de Maya die vroeger kenden.
Elk dier heeft haar eigen kwaliteiten die ons helpen gedurende de 4 weken: als voorbeeld, als kracht, om ons te focussen op ons verlangen. Door met de dieren te werken kom je meer en meer in verbinding met je innerlijke natuur.

Geometrie
De veranderingen zetten we in gang door het kleuren van speciale tekeningen, Iconen. Voor elk van de 13 Manen is er een Icoon getekend op basis van de Heilige Geometrie.
Geometrie is een taal, een taal van beelden, vormen en patronen. Het is een taal van Licht, een taal die je onbewuste of je Ziel direct herkent. Het thema van het Icoon "raakt" dus diep in jou iets aan, in je onbewuste. Je lichaam vertaalt dit en gaat veranderingen in gang zetten.

Kleur
Ook kleur wordt herkend door je onbewuste. Het heeft dezelfde werking als de geometrie. Je kunt dus zeggen, dat er door het inkleuren van een tekening, behalve ontspanning, er ook heling op het thema komt. Je gaat beter naar de stem van je Ziel luisteren. Je kunt je gevoelens beter onderscheiden en uiten. Je hoofd en gevoel komen meer in balans, je wordt rustiger en meer ontspannen. Je intuïtie zal hierdoor ook versterken.

Momentopname
Het inkleuren zelf is een momentopname. Je kiest op dat moment díe kleuren, die bij je passen, die je nodig hebt bij het gevoel of emotie dat de tekening bij je oproept. Het kan zijn, dat als de tekening af is, je het niet mooi (meer) vindt. Je lichaam heeft dan al een verwerking in gang gezet. Als dit zo is, is er de uitdaging om de tekening nogmaals te kleuren, misschien meerdere keren,
net zolang totdat je het wel mooi vindt. Zo kun je het onderwerp steeds verder uitdiepen en de emotie of pijn op een diep niveau helen.

Op 26 juli begint een nieuw Maya 13 Manenjaar waarin je jouw hartverlangen kunt creëren. Je gaat je weer verbinden met een deel van je (innerlijke) natuur.

Cursusavonden
Elke 4 weken komen we bij elkaar om een Icoon in te kleuren. Naast de informatie over de Maan, het Totemdier en de Kleurcode, doen we ook een meditatie en gebruiken we de Inspiratiegeuren. Na afloop bekijken we met elkaar de ingekleurde Iconen.

E-cursus
Lukt het je niet om naar Honselersdijk te komen? Je kunt deze cursus ook via de mail volgen. Elke 4 weken krijg je de informatie over de Maya Maan en de kleurplaat in je mailbox. Als je feedback op het inkleuren wilt, kun je een foto van het Icoon mailen.
Het is ook mogelijk een kleurboek met de Iconen thuis te ontvangen.

Ervaringen van cursisten
-"Mijn doel was een droombaan te vinden en ik zit op mijn goede pad, want ik heb 3 dagen geleden een hele leuke baan aangeboden gekregen!" (Esther)
-"Voor mij heeft deze reis doorgewerkt in mijn leven. Stilgestaan bij wat ik wil, aan welke doelen ik wil werken ... maar ook op welke manier". (Christien)
-"Een mooie opzet en ik heb er veel van geleerd. Het heeft me meer gebracht naar wie ik ben en durf het ook uit te dragen. En daar ben ik je heel dankbaar voor!" (Saskia)
-"Mooie momenten, moeilijke momenten. Het heeft mij wel geleerd naar binnen te kijken en te voelen."
-"Ik heb meer mijn eigen ruimte ingenomen".

Wil je 13 Manen lang aan jezelf werken en je doelen verwezenlijken? Stap dan in de reis van de Maya 13 Manenkalender ... en ontmoet jezelf. Het zal je verrassen wat het je oplevert!

Praktisch
Duur: 13 avonden ofwel één dinsdagavond per 3 à 4 weken van 19:30-21:30 uur.
Bijdrage: € 325, inclusief de materialen. Betaling in delen mogelijk.

Bijdrage via mail: € 177, exclusief feedback; € 297, inclusief feedback op de ingekleurde Iconen.

De eerste dag van de Maya Maan is: 26 juli, 23 augustus, 20 september, 18 oktober, 15 november, 13 december, 10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 2 mei, 30 mei en 27 juni.

Meld je aan voor deze cursus door mij te bellen: 06-42 46 31 81 of te mailen: info@inekevandervalk.nl

Wil je liever zelf aan de slag met het kleurboek van de cursus? Je kunt het hier bestellen.