Iconen

Is er iets in je leven waar je meer aandacht aan zou willen geven? Echt iets willen veranderen? Dat kan heel goed door het kleuren van Iconen. Iconen hebben Heilige Geometrie als basis en samen met kleur communiceren ze vrij eenvoudig met je onbewuste. Ze vormen een sleutel in het contact met jouw ziel.

Door het inkleuren van Iconen werk je op een diep niveau aan jezelf. De boodschap uit de tekening en van de kleuren worden onbewust door je Ziel herkend. Je Ziel geeft weer een signaal aan je lichaam en deze gaat hiermee aan de slag om jou te helen, bewuster te laten worden of alleen maar meer te laten ontspannen.
Je kunt hier nog eens lezen hoe de Iconen werken.

Regelmatig worden middagen of avonden georganiseerd om kennis te maken en zelf te ervaren wat het kleuren van een Icoon met je doet. In de agenda kun je dit vinden onder Thema Kleuren. Hier kun je zien wanneer de volgende avond is.


Of doe mee met ... Kleur je Happy!

Kleur je Happy! is een gratis online challenge, waarbij je 7 keer een kleurplaat in je mailbox krijgt ...

  • om even lekker te ontspannen
  • om te voelen wat het kleuren met jou doet
  • om te ervaren wat de tekeningen (Iconen) doen
  • en om meer vreugde in je leven te krijgen ....

Kom je meedoen? Kijk hier voor meer informatie en/of aanmelden.


Je kunt je ook inschrijven voor de Nieuwsmail, dan krijg je het Icoon Vrijgeven gratis in je mailbox. Je kunt dan thuis voelen wat voor werking het kleuren op je heeft :)


Verbinden met de Natuur is een cursus die gelijk loopt met de 13 Manenkalender van de Maya. Gedurende 13 Manen (= 1 jaar) ga je een hartverlangen realiseren.
Lees meer >>>


Esther, één van mijn cursisten, heeft haar ervaringen met de Iconen gedeeld. Je kunt dit hier nalezen.