Iconen

Is er iets in je leven waar je meer aandacht aan zou willen geven? Echt iets willen veranderen? Dat kan heel goed door Iconen te kleuren. Iconen hebben Heilige Geometrie als basis en samen met kleur communiceren ze vrij eenvoudig met ons onbewuste. Ze vormen een sleutel in het contact met jouw ziel.

Voor vele thema's is er inmiddels een Icoon beschikbaar en anders wordt het door Ineke (voor je) getekend. Heb je zelf een thema waar je graag aan zou willen werken? Alleen of met een groepje? Neem dan contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Hier kun je wat meer over het inkleuren van Iconen in de cursussen lezen.

Er zijn op dit moment zes cursussen waarin Iconen gebruikt worden. Deze zijn te volgen in een groep in Honselersdijk, als E-cursus, maar ook individuele begeleiding is mogelijk. Hierbij kleur je thuis 2 lessen en bespreken we samen je kleurwerk en doen we een kleurensessie om je de volgende stap te laten zetten.

De cursussen kunnen los van elkaar gevolgd worden. Er is echter wel een rode draad door de cursussen heen. Als je deze volgt, dan wordt je steeds bewuster van jezelf, van wie je bent en wat je verlangens zijn. Zie het als een pad van persoonlijke ontwikkeling. Je gaat kleuren met een doel!

Kennismaken
Voordat je een cursus van meerdere avonden gaat doen, is het mogelijk om kennis te maken en zelf te ervaren wat het kleuren van een Icoon met je doet. Dit kan tijdens een Thema Kleuren avond. In de agenda kun je zien wanneer de volgende avond is.
En als je je inschrijft op de Nieuwsmail, krijg je een Icoon in je mailbox. Je kunt dan thuis voelen wat voor werking het kleuren op je heeft :)


Kleur je Happy!
Wil je wat vaker blij zijn? Van oude angsten af? Je minder irriteren aan zaken? Je lekkerder in je lichaam voelen? Kom dan 5 avonden kleuren en voel je daarna beter, rustiger, vrolijker!
De veranderingen zetten we in gang door het kleuren van speciale tekeningen.
Wil je een gezellige kleuravond en ook naar jezelf kijken? Doe dan mee met deze korte cursus ... en ontmoet jezelf. Het zal je verrassen wat het je oplevert!

Enkele reacties van deelnemers:

  • 'Ik ging een avondje kleuren, maar wist niet dat het zoveel met me deed!'
  • 'Ik pak nu vaker mijn kleurpotloden. Het is zo ontspannend!'
  • 'Wat een heerlijke avonden, wist niet dat kleur zo diep werkt!'

Duur: woensdagavond 20:00-22:00 uur.
Bijdrage: € 97, voor 5 avonden inclusief de materialen.
Agenda>>>


Verbinden met de Natuur is een cursus die gelijk loopt met de 13 Manenkalender van de Maya. Gedurende 13 Manen (= 1 jaar) ga je een hartverlangen realiseren.
Lees meer >>>


Onderstaande cursussen helpen je om bewuster te leven, je verlangens duidelijker te krijgen, weer momenten van vreugde te ervaren. Ze laten je thuiskomen bij je Ware Zelf! Het totaalpakket is een traject in persoonlijke ontwikkeling.


Esther, één van mijn cursisten, heeft haar ervaringen met de Iconen gedeeld. Je kunt dit hier nalezen.


In de cursus De Historische Held! gaan we een fundament neerzetten voor verandering. Je gaat jezelf vragen stellen als: wie ben ik, wat wil ik, wat voel ik, wat weet ik. Hierbij is het belangrijk dat je uiteindelijk in dankbaarheid kunt terugkijken op je verleden, het heeft je gemaakt tot wie je nu bent.
Lees meer >>>

De cursus De Ontdekking van de Godin! staat in het teken van de Godin in jezelf. Het is een reis om te kijken naar jezelf: hoe je in het leven staat, kijken naar je wensen en verlangens. Elke Godin zal je een inzicht geven waar je van zal groeien. Je gaat je vrouwelijke kant verder ontwikkelen.
Lees meer >>>

In de cursus De Terugkeer van de Koning! laten we de mannelijke energie vanuit de mind afdalen naar ons hart. We laten ons door 8 Ridders via 8 Paden terugbrengen naar Camelot. Lees meer >>>

Deze twee cursussen brengen je Yin en Yang-energie in evenwicht, ofwel onze vrouwelijke en mannelijke energie. Vrouwen kunnen met De Ontdekking van de Godin! beginnen, terwijl mannen met De Terugkeer van de Koning! kunnen starten.


Als Yin en Yang in evenwicht zijn, kunnen we het fysieke lichaam gaan opbouwen in de cursus Balans in je Elementen. Het is een hergeboorte van jeZelf. Gedurende vijf avonden kleuren we Iconen van de vijf Elementen: Hout/ Vuur/ Aarde/ Metaal/ Water. Lees meer >>>


Na de vijf Elementen ga je in de cursus Hergeboorte van de Kosmische Mens je lichaam verder opbouwen om volledig te evolueren naar een Kosmische Mens. Je gaat je dertien chakra's in balans brengen, dertien avonden, elke twee weken één chakra. Lees meer >>>

Hier staat het hele traject en het waarom van de volgorde nog eens uitgebreid beschreven.