Hergeboorte van de Kosmische Mens

Wil jij jezelf in balans brengen? Rust brengen in je leven? Zorgen dat het binnenin goed zit om daarna jezelf of je doel te manifesteren in de wereld?
Doe dan mee met de cursus Hergeboorte van de Kosmische Mens! We gaan ons lichaam en onze innerlijke wereld in balans brengen met behulp van 13 chakra's.

Chakra's
Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent vortex of draaikolk. Het zijn energiecentra in je aura, het energieveld om je lichaam.
De chakra’s draaien als wielen langs de wervelkolom. Ze nemen voeding op uit hogere dimensies en geven die dan door aan ons fysieke lichaam. Chakra’s staan in verband met de meridianen, de reflexzones en met onze organen. Via de endocriene klieren en zenuwcellen regelen ze alle functies.

Aarde-mens
In het Vissentijdperk (0-2000) kennen we zeven chakra’s. In dit tijdperk mocht de mens zijn ‘lagere zijn’ in de materie vorm geven en tevens leren onderscheiden wat goed en kwaad is. Daardoor kon er het inzicht groeien, dat er meer is dan alleen maar materie en bezittingen.
De mens van toen was een Aarde-mens met een zevenvoudig bewustzijn (7 chakra's). Daarbij was het vaak moeilijk om uit een volgzaam gedrag te stappen. De mens zat aan veel regels, wetten en dogma’s vast. Persoonlijke groei was niet eenvoudig.

Kosmische Mens
Door veranderingen in het bewustzijn kan de Aarde-mens van het Vissentijdperk nu uitgroeien tot de Kosmische Mens in het Aquariustijdperk. In dit tijdperk evolueren we van een zevenvoudig bewustzijn met zeven chakra’s naar een dertienvoudig kosmisch bewustzijn met dertien chakra’s.
In dit kosmisch bewustzijn kunnen we het hartchakra verder openen, en meer vanuit liefde en eenheid gaan leven.

Volgorde chakra's
Voor een optimale volgorde om de 7 chakra's in balans te brengen, gebruikte ik het klassieke labyrint. Bij de 13 chakra’s zocht ik opnieuw naar een volgorde en ik ontdekte dat er een ander labyrint nodig was. Het gaat er bij de 13 chakra's in eerste instantie niet meer om het profileren naar buiten. De prioriteit is om te zorgen, dat het midden goed zit, om daarna jezelf en/of je doel te manifesteren in de wereld.
Vanuit een oud mozaïek van 200 na Chr. heb ik een nieuw labyrint ontwikkeld, dat een optimale volgorde geeft voor innerlijke heling. In de cursus wordt de volgorde van de chakra's bepaald door dit labyrint.

Geometrie
De veranderingen zetten we in gang door het kleuren van speciale tekeningen, Iconen. Voor elk van de dertien chakra’s is er een Icoon getekend op basis van de Heilige Geometrie.
Geometrie is een taal, een taal van beelden, vormen en patronen. Het is een taal van Licht, een taal die je onbewuste of je Ziel direct herkent. Het thema van het Icoon "raakt" dus diep in jou iets aan, in je onbewuste. Je lichaam vertaalt dit en gaat veranderingen in gang zetten

Symbool chakra
Naast het Icoon heeft ieder chakra een eigen symbool. De naam van dit symbool is precies het goede transformatiesymbool dat het karma, dat opgeslagen ligt in het bewustzijnsveld van dit chakra, kan transformeren. Door dit symbool in je meditatie te visualiseren roep je het chakra aan en kun je de blokkade(s) transformeren en neutraliseren. Bij elk chakra krijg je hier informatie over.

Cursusavonden
Elke twee weken komen we bij elkaar om een Icoon in te kleuren. Naast de informatie over het chakra, het Icoon en het kleuradvies, doen we ook een meditatie en gebruiken we de Inspiratiegeuren. Na afloop bekijken we met elkaar de ingekleurde Iconen.

In april 2018 begint er een nieuwe groep om het contact met jouw kosmische deel te hernieuwen!

E-cursus
Lukt het je niet om naar Honselersdijk te komen? Je kunt deze cursus ook als E-cursus volgen. Elke maand krijg je de informatie over het chakra en de kleurplaat in je mailbox, samen met een kleuradvies op basis van het Aura-Soma Kleurensysteem. Als je feedback op het inkleuren wilt, kun je een foto van het Icoon mailen.
Het is ook mogelijk een kleurboek met de Iconen thuis te ontvangen.

Ervaringen van cursisten
-"Ik merk dat ik steeds sterker in mijn schoenen sta en assertiever wordt." (Rineke)
-"Ik ben zelfverzekerder, bewuster van mijn ik." (Yvonne)
-"Bewuster van mijzelf!"
-"Ik ben rustiger geworden. Durf nu ook af en toe aan mezelf te denken, dat was ik niet gewend."

Wil je 13 keer een gezellige kleuravond en ook aan jezelf werken? Doe dan mee met deze cursus ... en ontmoet jezelf. Het zal je verrassen wat het je oplevert!

Praktisch
Duur: 13 avonden, elke 2 weken, van 19:30-22:00 uur.
Data: maandag 16 en 30 april, 14 en 28 mei, 11 en 25 juni, 9 juli, 27 augustus, 10 en 24 september, 8 en 22 oktober, 5 november.

Er zijn meerdere mogelijkheden:
* Groep: € 397, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee
* Chakra special: € 597, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee, 1 individuele sessie en inwijding Maria Magdalena energie
* Of als E-cursus: € 177, exclusief feedback; € 317, inclusief feedback op de ingekleurde Iconen.

Woon je niet in de buurt van Honselersdijk (Den Haag/Delft) en wil je wel graag meedoen? Neem dan contact op, want bij voldoende aanmeldingen kom ik naar je toe!

Wil je liever zelf aan de slag met het kleurboek van de cursus? Je kunt het hier bestellen.

Een extra optie: een geurenpakket, speciaal afgestemd op de cursus, om thuis verder te gaan ... van € 119, voor € 97.
Dit bevat: 13 kleuressence 5 ml. roller (rood, koraal, oranje, goud, geel, olijfgroen, groen, turquoise, blauw, koningsblauw, violet en magenta); een persoonlijke geur; 3 Inspiratiegeuren 5 ml. roller (Bevrijding-Verandering-Vergeving)

Interesse, vragen of direct aanmelden? Bel: 06-42 46 31 81 of mail me: info@inekevandervalk.nl