De Terugkeer van de Koning

Wil je minder vanuit je hoofd leven? Meer vanuit het hart je met een ander verbinden? Doe dan mee met de cursus De Terugkeer van de Koning! In deze cursus gaan we de mannelijke energie in balans brengen, terug van het hoofd naar het hart. Zo kun je vanuit je hart, vanuit onvoorwaardelijke Liefde, je gaan verbinden met de ander.

Mannelijke energie
We kunnen niet zonder de mannelijke energie. Het is belangrijk om hier een balans in te creëren. Voor deze balans is het noodzakelijk, dat de mannelijke energie zijn eigen plek weer inneemt, en dat is in ons hart. Bij veel mensen zit de mannelijke energie nog in het hoofd. We zijn gewend om vanuit onze mind de dingen zo efficiënt mogelijk te regelen. Als we dit laten afdalen naar ons hart en van daaruit gaan regelen, zal alles veel vloeiender gaan, meer in de flow zijn.

In de De Terugkeer van de Koning! laten we de mannelijke energie samen met 8 Ridders via 8 Paden terugkeren naar ons hart. Het zijn de Ridders van Camelot, inclusief Koning Arthur.

8 Ridders en Paden
Elke avond lopen we één van de Paden vanuit het hart. Op de Bestemming vinden we kwaliteiten en aspecten van onszelf, die we terug mogen brengen naar ons hart. De Paden sluiten aan bij je levenslessen en bieden je zo de mogelijkheid om eerdere gebeurtenissen te helen en vanuit je hart te gaan leven.

Elk Pad is verbonden met een Ridder of Krijger, het zijn mannelijke archetypes uit de tijd van Camelot. Deze mannen ondersteunen je de bij het lopen van het Pad, om je uitdagingen aan te gaan, je vaardigheden te (h)erkennen en eventueel aan te leren. Deze mannen zullen ons begeleiden: Amangons, Arthur, Bedivere, Bors, Kay, Palamedes, Uther en Walewein.

Geometrie
De veranderingen worden in de cursus in gang gezet door het inkleuren van een Icoon. Deze Iconen zijn gebaseerd op de Heilige Geometrie.
Voor elk Pad is er een Icoon om in te kleuren. Door de kleuren en geometrie kom je in contact met je innerlijk of onbewuste. Het is een boodschap, een taal, die je lichaam begrijpt en haar helpt om veranderingen en heling in gang te zetten.
De kleuren, geuren en geometrie laten de informatie verankeren in je lichaam, zodat je meer en meer in contact komt met je unieke zelf.

Alleen voor mannen?
Zeker niet! Deze cursus is ook geschikt voor vrouwen. Ook zij mogen hun mannelijke energie in balans brengen, terug naar het hart. Ik geef je als vrouw wel het advies om eerst de cursus De Ontdekking van de Godin! te volgen, om je vrouwelijke energie te activeren en terug te plaatsen in je bekken, pas daarna kun je naar je mannelijke energie kijken.
Mannen kunnen na De Terugkeer van de Koning! zich verder verdiepen door De Ontdekking van de Godin! te doen. Je hebt je mannelijke energie terug gebracht naar het hart. Je kunt je nu vanuit compassie en onvoorwaardelijke Liefde gaan verbinden met je vrouwelijke kant.

Cursusavonden
Elke twee weken komen we bij elkaar om een Icoon in te kleuren. Naast de informatie over het Pad, de Ridder en het kleuradvies, doen we een meditatie en gebruiken we de geuren van Aura-Soma. Na afloop bekijken we met elkaar de Iconen en geef ik aan wat ik er bij voel.

Voor deze cursus gebruik ik van Aura-Soma niet de gewone flessen, maar de Inner Alchemy set. Dit is een speciale flessenserie die verbonden is met Koning Arthur en zijn Ridders. Ze hebben hun eigen kleuren, en ja .. hier zit bijvoorbeeld ook terracotta bij ;)

In 2019 begint er een nieuwe cursus om meer rust in je hoofd te krijgen en (nog) meer vanuit je hart te gaan leven!

E-cursus
Lukt het je niet om naar Honselersdijk te komen? Je kunt deze cursus ook als E-cursus volgen. Elke twee weken ontvang je de informatie over het Pad en de Ridder in je mailbox, inclusief meditatie en kleuradvies. Als je feedback op het inkleuren wilt, kun je mij een foto van het Icoon mailen. Deze cursus kun je direct al starten.

Duur: 8 avonden, elke 2 weken, van 20:00-22:00 uur.

Er zijn drie mogelijkheden:
* E-cursus: € 107, exclusief feedback; € 187, inclusief feedback op de ingekleurde Iconen.
* Groep: € 237, inclusief cursusmaterialen, koffie/thee
* Koning special: € 457, inclusief cursusmaterialen, koffie/thee, 2 individuele sessies en een dagworkshop over de 8 Paden in je eigen huis.

Data: De groep start in januari 2019

Interesse, vragen of direct aanmelden? Bel: 06-42 46 31 81 of mail me: info@inekevandervalk.nl