De Ontdekking van de Godin!

Wil je meer in contact komen met je vrouwelijke kwaliteiten? Een deel van jezelf ontdekken en verder verdiepen? Doe dan mee met de cursus De Ontdekking van de Godin! Het is een reis om te kijken naar jezelf. Hoe je in het leven staat, inzicht in je wensen en verlangens. Elke Godin geeft je inzicht om verder te groeien.

13 Verlangens
In deze cursus gaan we 13 verlangens activeren en vervullen om de 13 kwaliteiten van het hart te laten ontwaken. Als alle kwaliteiten wakker en geactiveerd zijn, wordt je je bewust van je eigen goddelijkheid ofwel van de Godin in jezelf! Je neemt je eigen vrouwelijke kwaliteiten weer in bezit. Deze 13 hartverlangens zijn geïnspireerd op de Maria Magdalena Code van Gabriela en Reint Gaastra-Levin.
Naast de 13 hartverlangens verbinden we ons ook met 13 Godinnen en hun kleuren.

13 Godinnen
Elk verlangen is verbonden met een Godin. Deze Godin ondersteunt je bij het vervullen van dit verlangen, zodat de bijbehorende hartskwaliteit kan ontwaken en je steeds bewuster wordt van je eigen innerlijke Godin, het vrouwelijke deel in jou!
De volgende Godinnen komen in willekeurige volgorde aan bod: Amaterasu, Artemis, Bastet, Brighid, Durga, Eostre, Gyhldeptis, Hekate, Hestia, Ix Chel, Lilith, Maeve en Minerva.

Geometrie
De veranderingen worden in de cursus in gang gezet door het inkleuren van een Icoon. De basis van deze Iconen is Heilige Geometrie. Geometrie is een taal, een taal van beelden, vormen en patronen. Het is een taal van Licht, een taal die je onbewuste of je Ziel direct herkent. Het thema van het Icoon "raakt" dus diep in jou iets aan, in je onbewuste. Je lichaam vertaalt dit en gaat veranderingen in gang zetten

Kleur
Ook kleur wordt herkend door je onbewuste. Het heeft dezelfde werking als de geometrie. Je kunt dus zeggen, dat er door het inkleuren van een tekening, behalve ontspanning, er ook heling op het thema komt. Je gaat beter naar de stem van je Ziel luisteren. Je kunt je gevoelens beter onderscheiden en uiten. Je hoofd en gevoel komen meer in balans, je wordt rustiger en meer ontspannen. Je intuïtie zal hierdoor ook versterken.

Momentopname
Het inkleuren zelf is een momentopname. Je kiest op dat moment díe kleuren, die bij je passen, die je nodig hebt bij het gevoel of emotie dat de tekening bij je oproept. Het kan zijn, dat als de tekening af is, je het niet mooi (meer) vindt. Je lichaam heeft dan al een verwerking in gang gezet. Als dit zo is, is er de uitdaging om de tekening nogmaals te kleuren, misschien meerdere keren, net zolang totdat je het wel mooi vindt. Zo kun je het onderwerp steeds verder uitdiepen en de emotie of pijn op een diep niveau helen.

Alleen voor vrouwen?
Zeker niet! Deze cursus is ook geschikt voor mannen. Ook zij mogen hun vrouwelijke kant verder ontwikkelen. Ik geef je als man wel het advies om eerst de cursus De Terugkeer van de Koning! te volgen, om je mannelijke energie in balans te brengen, terug van het hoofd naar het hart. Zo kun je vanuit je hart, vanuit onvoorwaardelijke Liefde, je gaan verbinden met je vrouwelijke kant.
Vrouwen kunnen na De Ontdekking van de Godin! zich verder verdiepen door De Terugkeer van de Koning! te doen. De vrouwelijke energie is weer geactiveerd en teruggeplaatst in ons bekken, om te kunnen ontvangen en creëren. Hierna is het tijd om de mannelijke energie een nieuwe plek te geven, waardoor de het vrouwelijke in jou alle ruimte krijgt om zich te laten zien.

Cursusavonden
Elke twee weken komen we bij elkaar om een Icoon in te kleuren. Naast de informatie over het Verlangen, de Godin en het kleuradvies, doen we een meditatie en gebruiken we Inspiratiegeuren. Na afloop bekijken we met elkaar de ingekleurde Iconen en geef ik aan wat ik er bij voel.

In april 2018 begint er een nieuwe cursus om het contact met jouw vrouwelijke kwaliteiten te hernieuwen!

E-cursus
Lukt het je niet om naar Honselersdijk te komen? Je kunt deze cursus ook als E-cursus volgen. Elke twee weken ontvang je de informatie over het Verlangen en de Godin in je mailbox, samen met een kleuradvies op basis van het Aura-Soma Kleurensysteem. Als je feedback op het inkleuren wilt, kun je mij een foto van het Icoon mailen. Deze cursus kun je direct starten.

Ervaringen van cursisten
-"Ik kijk nu bewuster naar mijzelf en weet dat ik al veel geleerd heb."
-"Fijn om met elkaar naar de Iconen te kijken. Je leert voelen wat er in je gebeurt, als je naar een Icoon kijkt." (Yvonne)
-"Heerlijk om te beginnen met een meditatie om de dag achter je te laten en je te openen voor de godin." (Christien)
-"Van verlangen, naar verbinden met jezelf, naar ruimte innemen, vind ik een prachtige opbouw!"
-"De feedback van de ingekleurde platen daar was ik altijd blij mee. Het was duidelijk en professioneel." (JB)

Wil je zes maanden lang een gezellige kleuravond en ook aan jezelf werken? Doe dan mee met deze cursus ... en ontmoet jeZelf!
Het zal je verrassen wat het je oplevert!

Praktisch
Duur: 26 weken: 13 avonden van 20:00-22:00 uur.
Data: 12 en 26 april, 17 en 31 mei, 14 en 21 juni, 5 juli, 30 augustus, 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 8 november.

Er zijn meerdere mogelijkheden:
* Groep: € 397, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee; je ontvangt het boek De Maria Magdalena Code van Gabriela en Reint Gaastra-Levin er als bonus bij.

* Godin special: € 597, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee, 1 individuele sessie en maken van je eigen vingerlabyrint; je ontvangt het boek De Maria Magdalena Code van Gabriela en Reint Gaastra-Levin er als bonus bij.

* Of als E-cursus: € 177, exclusief feedback; € 317, inclusief feedback op de ingekleurde Iconen.

Woon je niet in de buurt van Honselersdijk (Den Haag/Delft) en wil je wel graag meedoen? Neem dan contact op, want bij voldoende aanmeldingen kom ik naar je toe!

Wil je liever zelf aan de slag met het kleurboek van de cursus? Je kunt het hier bestellen.

Een extra optie: een geurenpakket, speciaal afgestemd op de cursus, om thuis verder te gaan ... van € 119, voor € 97.
Dit bevat: 13 kleuressence 5 ml. roller (rood, koraal, oranje, goud, geel, olijfgroen, groen, turquoise, blauw, koningsblauw, violet en magenta); een persoonlijke geur; 3 Inspiratiegeuren 5 ml. roller (Bevrijding-Verandering-Vergeving)

Interesse, vragen of direct aanmelden? Bel: 06-42 46 31 81 of mail me: info@inekevandervalk.nl