De Historische Held!

Sta jij op het punt om je leven te veranderen? Dan is het belangrijk om te weten waar je nu staat, wie je bent en wat je mogelijkheden zijn.

In deze cursus gaan we een fundament neerzetten voor verandering. Je gaat jezelf vragen stellen als: wie ben ik, wat wil ik, wat voel ik, wat weet ik. Hierbij is het belangrijk dat je uiteindelijk in dankbaarheid kunt terugkijken op je verleden, het heeft je gemaakt tot wie je nu bent.

Ook mag je in dankbaarheid terugkijken op 2000 jaar Vissentijdperk, waarbij we vooral moesten volgen, we vast zaten aan allerlei regels, wetten en dogma's, en we leerden door lijden. Persoonlijke groei was niet eenvoudig.
Nu is de tijd gekomen om dit tijdperk af te sluiten en je klaar te maken voor het Waterman Tijdperk, waarbij we vanuit ons hart, vanuit liefde mogen gaan leven.
De zeven chakra's horen nog bij het Vissentijdperk en het is tijd om dit af te gaan sluiten. Dat is wat we in deze cursus gaan doen.

Je gaat de Iconen van deze zeven chakra's kleuren, om te zien waar je nu staat, verantwoordelijkheid te nemen voor wie je bent, te helen wat nog geheeld mag worden, om door te groeien naar een leven in liefde. Je gaat YES zeggen om een echte verandering aan te gaan!

Mijn ervaring
Deze cursus is als laatste toegevoegd bij deze persoonlijke ontwikkeling. Bij het maken van de cursussen was ik alleen maar bezig met verandering en vernieuwing. Ik wilde alleen maar verder, de 7 chakra's waren oud, ik wilde naar 13 chakra's. Ik heb er niet bij stilgestaan hoe belangrijk het is om eerst te zien waar ik sta, wat ik wil, wat ik voel en hier dankbaarheid voor te voelen. Medio 2017 werd ik me dit bewust.
Na het maken en kleuren van de Iconen zag ik een grote verandering ontstaan in mijn werk en privéleven. Mijn business kwam nu echt in beweging en er ontstond een compleet nieuwe kleurentherapie, De Kleurcode van de Kosmische Mens. Iets waar ik al heel lang tegenaan zat, maar niet werkelijk van de grond kwam.
Door het dankbaar zijn, Iconen kleuren en YES zeggen, is er heel veel veranderd :)

Een verdieping voor jezelf en het geeft een nieuwe kijk op je leven

De cursus
Chakra's
Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent vortex of draaikolk. Het zijn energiecentra in je aura, het energieveld om je lichaam.
De chakra’s draaien als wielen langs de wervelkolom. Ze nemen voeding op uit hogere dimensies en geven die dan door aan ons fysieke lichaam. Chakra’s staan in verband met de meridianen, de reflexzones en met onze organen. Via de endocriene klieren en zenuwcellen regelen ze alle functies.

Volgorde chakra's
Voor een optimale volgorde om de 7 chakra's in balans te brengen, gebruik ik het klassieke labyrint. We maken hierbij een lemniscaat, een liggende acht, door het lichaam. In de cursus zal ik je uitleggen wat het voordeel van deze volgorde is.
Het is mogelijk om met elkaar een labyrint te gaan lopen, buiten op het strand of in de Paleistuin in Den haag.

Geometrie
De veranderingen zetten we in gang door het kleuren van speciale tekeningen, Iconen. Voor elk van de zeven chakra’s is er een Icoon getekend op basis van Heilige Geometrie.
Geometrie is een taal, een taal van beelden, vormen en patronen. Het is een taal van Licht, een taal die je onbewuste of je Ziel direct herkent. Het thema van het Icoon "raakt" dus diep in jou iets aan, in je onbewuste. Je lichaam vertaalt dit en gaat veranderingen in gang zetten

Kleur
Ook kleur wordt herkend door je onbewuste. Het heeft dezelfde werking als de geometrie. Je kunt dus zeggen, dat er door het inkleuren van een tekening, behalve ontspanning, er ook heling op het thema komt. Je gaat beter naar de stem van je Ziel luisteren. Je kunt je gevoelens beter onderscheiden en uiten. Je hoofd en gevoel komen meer in balans, je wordt rustiger en meer ontspannen. Je intuïtie zal hierdoor ook versterken.

Momentopname
Het inkleuren zelf is een momentopname. Je kiest op dat moment díe kleuren, die bij je passen, die je nodig hebt bij het gevoel of emotie dat de tekening bij je oproept. Het kan zijn, dat als de tekening af is, je het niet mooi (meer) vindt. Je lichaam heeft dan al een verwerking in gang gezet. Als dit zo is, is er de uitdaging om de tekening nogmaals te kleuren, misschien meerdere keren,
net zolang totdat je het wel mooi vindt. Zo kun je het onderwerp steeds verder uitdiepen en de emotie of pijn op een diep niveau helen.

Een cursus waar persoonlijke groei centraal staat. De Iconen kleur je zo vaak je wil ... iedere keer zie je het weer op een andere manier ;)

Cursusavonden
Elke twee weken komen we bij elkaar om een Icoon in te kleuren. Naast de informatie over het chakra, het Icoon en de Kleurcode van het chakra, doen we een meditatie en gebruiken we de Inspiratiegeuren. Na afloop bekijken we met elkaar de ingekleurde Iconen.

Wil je een gezellige kleuravond en ook naar jezelf kijken? Doe dan mee met deze cursus ... en ontmoet jezelf. Het zal je verrassen wat het je oplevert!

Ervaringen van cursisten
-"Ik ben bewuster geworden van allerlei processen en weer een stukje gegroeid."(WZ)
-"Er vallen stukjes op hun plek, bewuster van mijn doen en laten, voel me meer in het leven staan." (CJ)
-"Het gaf me een nieuwe kijk op mijn leven, een dankbaar gevoel". (CP)
-"Ik ben rustiger geworden. Durf nu ook af en toe aan mezelf te denken, dat was ik niet gewend."

Praktisch
Duur: 7 maandagavonden van 19:30-21:30 uur.
Data: 14 en 28 januari, 11 en 25 februari, 11 en 25 maart, 8 april
Bijdrage: € 227, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee bij inschrijven vóór 31 december € 197

*Held special: € 267, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee, moodboard maken en klassiek labyrint lopen. bij inschrijven vóór 31 december € 237

E-cursus
Lukt het je niet om naar Honselersdijk te komen? Je kunt deze cursus ook als E-cursus volgen. Elke twee weken ontvang je de informatie over het chakra in je mailbox. Als je feedback op het inkleuren wilt, kun je mij een foto van het Icoon mailen. Deze cursus kun je direct starten.
Bijdrage: € 97, exclusief feedback; € 167, inclusief feedback (evt. via Skype) op de ingekleurde Iconen. Deze kan direct gestart worden.

Wil je liever zelf aan de slag met het kleurboek van de cursus? Je kunt het hier bestellen.

Ben je geïnteresseerd, maar is een groep teveel voor je? De cursussen worden ook individueel gegeven. Bel mij: 06-42 46 31 81 of mail: info@inekevandervalk.nl voor de mogelijkheden.