Balans in je Elementen

De cursus Balans in je Elementen is een aanvulling op De Ontdekking van de Godin! en De Terugkeer van de Koning!. In deze cursussen hebben we onze Yin en Yang energie in balans gebracht, onze vrouwelijke en mannelijke eigenschappen. Bij beiden zijn we met de kleur rood geëindigd, wat betekent dat we aangekomen zijn ín ons fysieke lichaam.

Vijf Elementen
In deze cursus gaan we met behulp van de vijf Elementen aandacht besteden aan ons fysieke lichaam. De Elementen Hout - Vuur - Aarde - Metaal - Water sturen de meridianen en organen in je lichaam aan en door bewuster te worden wat ze doen, ze verder te activeren en te optimaliseren, ga je je lekkerder in je vel voelen. Het is dus het fysieke deel wat nu aandacht krijgt, zodat de Kosmische Mens in ons werkelijk tot leven kan komen.

Kosmische Mens
Door veranderingen in het bewustzijn kan de Aarde-mens van het Vissentijdperk nu uitgroeien tot de Kosmische Mens in het Aquariustijdperk. We evalueren nu van een zevenvoudig bewustzijn met zeven chakra’s naar een dertienvoudig kosmisch bewustzijn met dertien chakra’s. In dit kosmisch bewustzijn kunnen we het openen van het hart, en daarmee de wetten van liefde en eenheid, tot uitdrukking gaan brengen.
Meer hierover in de cursus Hergeboorte van de Kosmische Mens, welke hierna gevolgd kan worden.

Iconen
De veranderingen in het bewustzijn worden in de cursus in gang gezet met een Icoon. Iconen zijn tekeningen die "iets aanraken" in je onbewuste en een soort programma in je lichaam opstarten om veranderingen in gang zetten. Het is een ideaal middel om jezelf op eenvoudige en zachte wijze verder te ontwikkelen. De basis van deze Iconen is Heilige Geometrie.
Voor elk Element is er een Icoon om in te kleuren. Door de kleuren en geometrie kom je in contact met je innerlijk of onbewuste. Je lichaam begrijpt de boodschap en gaat veranderingen en heling in gang zetten.
Hier kun je nog wat meer lezen over het gebruik van kleur en geometrie in de cursussen.

Cursusavonden
Elke twee weken komen we bij elkaar om een Icoon in te kleuren. Je ontvangt informatie over het Element qua eigenschappen, voeding en kleuren. We doen een meditatie en gebruiken we geuren van Aura-Soma. Na afloop bekijken we met elkaar de ingekleurde Iconen en zal ik je uitleggen wat je jouw kleuren op dit moment betekenen.

In januari 2018 begint er een nieuwe cursus om meer in contact te komen met jouw fysieke lichaam!

Praktisch
Duur: 5 avonden van 20:00-22:00 uur.
Data: 16 en 30 januari, 13 en 27 februari, 13 maart

Er zijn drie mogelijkheden:
* E-cursus: € 77, exclusief feedback; € 117, inclusief feedback op de ingekleurde symbolen. Deze kan direct gestart worden.

* Groep: € 147, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee
* Element special: € 257, inclusief cursusmateriaal, koffie/thee, 1 individuele sessie (90 min.) en een inwijding in Dolfijn Reiki*

Woon je niet in de buurt van Honselersdijk (Den Haag/Delft) en wil je wel graag meedoen? Neem dan contact op, want bij voldoende aanmeldingen kom ik naar je toe!

*Heb je al een inwijding in Dolfijn Reiki ontvangen, dan krijg je korting op DTR of Walking the Rainbow

Meld je aan voor deze cursus door mij te bellen: 06-42 46 31 81 of te mailen: info@inekevandervalk.nl Natuurlijk ben ik ook bereikbaar voor al je vragen over deze cursus.