Kleurcode van de Kosmische Mens

De Kleurcode van de Kosmische Mens heeft een holistische kijk op de mens. Elke Kleurcode is een drie-eenheid, dit zie je terug in de drie lagen, één voor het lichaam, één voor de geest en één voor de ziel.
Ze helpen je om bewust te worden waar op dit moment aandacht aan gegeven mag worden, zodat je oude patronen zichtbaar worden en mogelijk kunnen veranderen.

De Kleurcodes zijn ontstaan op het moment dat ik de 13 chakra's ging verbinden met de 5 Elementen, dat was in 2016. Er werd 'een hele reis' zichtbaar door lichaam, geest en ziel. Van wit naar diepmagenta. Van geboorte naar volwassenheid. Van de Bron naar volledige integratie in je fysieke lichaam. Het is een ontwikkeling om te kunnen leven vanuit je hart, vanuit Liefde.

Het onderste deel (lichaam) is verbonden met de vijf Elementen. Het bovenste deel (ziel) is verbonden met de dertien chakra’s. De middenlaag is de mind (geest) en is complementair aan het de zielenkleur. Deze laag is dunner, omdat je eenvoudig ‘door het ego heen prikt’ als je fysiek krachtiger en spiritueel bewuster wordt.
Als de onderste en bovenste kleur gelijk zijn aan elkaar, dan zijn alle vijf Elementen vertegenwoordigd in de Kleurcode.

Er zijn 80 Kleurcodes met verschillende combinaties. Ze zijn van beukenhout en bevatten innerlijk verschillende essences om jou te ondersteunen. Elke Kleurcode heeft een eigen unieke samenstelling voor lichaam, geest en ziel.

De drie-eenheid laat zich opnieuw zien in de afbeelding rechts ... Kleurcode 00 (wit) en 79 (diepmagenta) helpen bij het proces van de middelste, geel/blauw/oranje, nummer 15. Wit geeft de verbinding met de Bron, schijnt het licht op de blokkade, en diepmagenta maakt de verbinding met de Aarde en zorgt voor doorstroming van de blokkade. Tijdens een consult worden deze Kleurcodes ook ingezet.
Behalve het vasthouden van de kleurcode, wordt ook gebruik gemaakt van de Inspiratiegeuren, klankschaal en het vingerlabyrint.

Gebruik: Een Kleurcode werkt het beste voor je als je deze bij je draagt, vlakbij je neerzet en/of er mee mediteert.
Reinigen: Plaats de Kleurcode af en toe op het vingerlabyrint. Ze wordt dan gereinigd en opnieuw opgeladen.

Laat je adviseren welke Kleurcode op dit moment het beste bij je past.
Wil je een Kleurcode bestellen? Kijk dan hier.

Het is ook mogelijk om een Kleurcode-op-Maat te laten maken. Deze is samengesteld aan de hand van de verborgen kleuren uit je naam. Deze ondersteunt je om jouw verborgen kleuren te laten her-leven.
Meer info? Neem contact met mij op.